з 01 січня 2019
Пропонуємо до Вашої уваги технологічну лінію за фасуванням рідкої та пастоподібної продукції (майонез, соус, томатна паста, сік, хрін, гірчиця, кабачкова ікра тощо) у скляну тару з об'ємом 0,25-3л.
з її попереднім миттям та пропаркою, закупорювання наповнених банок кришкою типу Euro-Twist та наклеювання паперової або поліпропіленової етикетки на готову продукцію.
Продуктивність лінії від 2000 до 6000 тисяч банок на годину, залежно від обсягу тари.
При купівлі технологічної лінії, Ви отримуєте значну знижку на всю продукцію, що купується (комплект).
з її попереднім миттям та пропаркою, закупорювання наповнених банок кришкою типу Euro-Twist та наклеювання паперової або поліпропіленової етикетки на готову продукцію.
Продуктивність лінії від 2000 до 6000 тисяч банок на годину, залежно від обсягу тари.
При купівлі технологічної лінії, Ви отримуєте значну знижку на всю продукцію, що купується (комплект).